Vegás töltött káposzta recept
 
                            Hozzávalók:
- 0,5 kg rizs
- 0,5 kg csicseriborsó
- hagyma,fokhagyma ízlés szerint
- só,bors,pirospaprika
Elkészítése:
Fél kiló rizst készre főztem ,egy fél kiló csicseriborsót megfőztem amit előző este beáztattam,mint a babot.Megfőtt,lecsurgattam és serpenyőben megpirítottam üvegesre,majd mikor kihűlt kávédarálón ledaráltam.Mikor kihűltek a főtt cuccok jött a boszorkánykonyha,és fűszerezés , kóstolgatás,fűszerezés,kóstolgatás,aztán észbekapás,hogy kell a káposztába is :)Elvileg ugyanúgy van fűszerezve,mint a húsos töltelék. Annyi különbség van a szokásos töltött káposztához képest,hogy most kivételesen édes káposztába töltöttem,és ami már kicsi volt tölteni az lett az apró káposzta benne, fél kiló savanyú káposztával tuningolva. Cserépedénybe bepakoltam aztán másfél óra múlva ilyen szépen vettem ki:)A sütő csak nagyon kis lángon ment,hogy még emberi fogyasztásra alkalmas maradjon:)Hát ennyi.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

