Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vegás töltött káposzta recept

Vegás töltött káposzta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg rizs
    • 0,5 kg csicseriborsó
    • hagyma,fokhagyma ízlés szerint
    • só,bors,pirospaprika

    Elkészítése:
    Fél kiló rizst készre főztem ,egy fél kiló csicseriborsót megfőztem amit előző este beáztattam,mint a babot.Megfőtt,lecsurgattam és serpenyőben megpirítottam üvegesre,majd mikor kihűlt kávédarálón ledaráltam.Mikor kihűltek a főtt cuccok jött a boszorkánykonyha,és fűszerezés , kóstolgatás,fűszerezés,kóstolgatás,aztán észbekapás,hogy kell a káposztába is :)Elvileg ugyanúgy van fűszerezve,mint a húsos töltelék. Annyi különbség van a szokásos töltött káposztához képest,hogy most kivételesen édes káposztába töltöttem,és ami már kicsi volt tölteni az lett az apró káposzta benne, fél kiló savanyú káposztával tuningolva. Cserépedénybe bepakoltam aztán másfél óra múlva ilyen szépen vettem ki:)A sütő csak nagyon kis lángon ment,hogy még emberi fogyasztásra alkalmas maradjon:)Hát ennyi.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá