Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött pogácsa recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg liszt
    • 2 ek só
    • 5 dkg élesztő
    • 4 dl tejföl
    • 1 dl tej
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 50 dkg margarin/vaj
    • 1,5 kg párolt hagyma
    • vagy párolt káposzta

    Elkészítése:
    A tésztát meggyurjuk,kelesztjük. Amíg kel,az apróra vágott hagymát olajon megpároljuk,sóval ,borssal,vagy a reszelt káposztát pároljuk szintén borssal és egy kevés cukorral. Mikor a tészta megkelt ,kinyújtjuk a tölteléket rákenjük a felére ,a másik felét ráhajtjuk. A tepsi métetére vágjuk és ott kockára vágva tojással megkenjük. Hagyjuk egy kicsit kelni és sütjük. 180 fokon aranysárgára sütjük. Nagyon finom és nem szárad ki ,mint a kelt tészták általában. Napokig omlós marad.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá