Töltött kelkáposzta kirántva recept
Hozzávalók:
- közepes nagyságú kelkáposzta
- gomba
- só,őrölt bors
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- zsír vagy olaj
Elkészítése:
A kelkáposztát leveleire szedem és forró vízbe néhány percre beledobom. Közben a megpucolt gombát megdinsztelem a zsiradékon. Majd a káposzta leveleket kisimítom és kb.1-2 evőkanál gombát teszek a közepére. Feltekerem, hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítem és hagyományosan bepanírozom,forró olajban vagy zsírban kisütöm. Illik hozzá a krumplipüré de rizzsel is nagyon finom. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »

