Sztrapacska recept

Hozzávalók:
- 1 kg. burgonya
- 50 dkg. liszt
- 15 dkg. juhtúró
- 3 ek. olaj
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, fehér bors
Elkészítése: A meghámozott burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a fele olajat,lisztet, sózzuk, borsozzuk, annyi vizet adunk csak hozzá amennyit épp felvesz. Kiszaggatjuk, és forró sós, vízbe kifőzzük. Leöblítjük, és a maradék olajba öntjük. A juhtúrót a tetejére morzsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »