Sztrapacska recept
Hozzávalók:
- 1 kg. burgonya
- 50 dkg. liszt
- 15 dkg. juhtúró
- 3 ek. olaj
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só, fehér bors
Elkészítése: A meghámozott burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a fele olajat,lisztet, sózzuk, borsozzuk, annyi vizet adunk csak hozzá amennyit épp felvesz. Kiszaggatjuk, és forró sós, vízbe kifőzzük. Leöblítjük, és a maradék olajba öntjük. A juhtúrót a tetejére morzsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

