Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sztrapacska recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg. burgonya
    • 50 dkg. liszt
    • 15 dkg. juhtúró
    • 3 ek. olaj
    • 1 db.  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, fehér bors

    Elkészítése: A meghámozott burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a fele olajat,lisztet,  sózzuk, borsozzuk, annyi vizet adunk csak hozzá amennyit épp felvesz. Kiszaggatjuk, és forró sós, vízbe kifőzzük. Leöblítjük, és a  maradék olajba öntjük. A juhtúrót a tetejére morzsoljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá