Sztrapacska recept

Hozzávalók:
- 1 kg. burgonya
- 50 dkg. liszt
- 15 dkg. juhtúró
- 3 ek. olaj
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, fehér bors
Elkészítése: A meghámozott burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a fele olajat,lisztet, sózzuk, borsozzuk, annyi vizet adunk csak hozzá amennyit épp felvesz. Kiszaggatjuk, és forró sós, vízbe kifőzzük. Leöblítjük, és a maradék olajba öntjük. A juhtúrót a tetejére morzsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »