Sztrapacska recept
Hozzávalók:
- 1 kg. burgonya
- 50 dkg. liszt
- 15 dkg. juhtúró
- 3 ek. olaj
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só, fehér bors
Elkészítése: A meghámozott burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a fele olajat,lisztet, sózzuk, borsozzuk, annyi vizet adunk csak hozzá amennyit épp felvesz. Kiszaggatjuk, és forró sós, vízbe kifőzzük. Leöblítjük, és a maradék olajba öntjük. A juhtúrót a tetejére morzsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

