Spenót gyorsan recept

Hozzávalók:
- 1 l tej
- 4 db szikkadt zsemle
- 2 gerezd fokhagyma
- ételízesítő
- só
Elkészítése:
A fagyasztott spenótot hagyom kiengedni. (Én reggel ki szoktam venni és egy tálban hagyom, hogy magától felolvadjon.) Egy edénybe teszem a tejet. Ebbe beleáztatom a zsemlét. Amikor kész kinyomkodom, majd a tejbe a reszelő legnagyobb lyukán belereszelem. Ebbe még belereszelek a pici lyukon 2 gerezd fokhagymát és beleteszem a felengedett parajt. Teszek bele ételízesítőt. Még mindig hidegen összeturmixolom egyneművé. Ha kész, akkor folyamatos kevergetés mellett felforralom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »