Spenót gyorsan recept

Hozzávalók:
- 1 l tej
- 4 db szikkadt zsemle
- 2 gerezd fokhagyma
- ételízesítő
- só
Elkészítése:
A fagyasztott spenótot hagyom kiengedni. (Én reggel ki szoktam venni és egy tálban hagyom, hogy magától felolvadjon.) Egy edénybe teszem a tejet. Ebbe beleáztatom a zsemlét. Amikor kész kinyomkodom, majd a tejbe a reszelő legnagyobb lyukán belereszelem. Ebbe még belereszelek a pici lyukon 2 gerezd fokhagymát és beleteszem a felengedett parajt. Teszek bele ételízesítőt. Még mindig hidegen összeturmixolom egyneművé. Ha kész, akkor folyamatos kevergetés mellett felforralom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »