Rizs gombával recept
Hozzávalók:
- 20 dkg rizs
- 10 dkg gomba
- 6 dkg vaj( de zsír is lehet)
- petrezselyemzöld
- só, bors
Elkészítése:
A gombát vékony szeletekre vágjuk és vajon megpirítjuk a petrezselyemzölddel. Borssal, sóval ízesítjük, majd hozzákeverjük a főtt rizshez.Bármilyen húshoz, szaftos ételhez kiváló.
Hozzászólás: Bármilyen más zöldséget is tehetünk a rizshez, és nem csak egy félét, hanem többet is kitalálhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »

