Risotto alla paesana recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg érett paradicsom
- 20 dkg zöldborsó
- 40 dkg rizs
- olíva olaj
- 6 dkg zeller
- 13 dkg sárgarépa
- 1 cukkini
- 1 közepes fej hagyma
- petrezselyem
- bazsalikom
- parmezán sajt
- só
- bors
- 1 liter leves, leveskockából
Elkészítése:
A zöldségeket apró darabokra vágjuk, majd megpirítjuk őket. A paradicsomot megpucolva, apróra vágva utoljára adjuk hozzá. Amikor ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a rizst és együtt pirítjuk tovább őket, majd merőkanalanként hozzáadjuk a levest.
Amikor a rizs megpuhult, hagyunk rajta egy merőkanálnyi leve, megszórjuk parmezán sajttal, majd levesszük a tűzről. Fedő alatt 10 percig állni hagyjuk, újból megkeverjük és fogyasztható is!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »