Risotto alla paesana recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg érett paradicsom
- 20 dkg zöldborsó
- 40 dkg rizs
- olíva olaj
- 6 dkg zeller
- 13 dkg sárgarépa
- 1 cukkini
- 1 közepes fej hagyma
- petrezselyem
- bazsalikom
- parmezán sajt
- só
- bors
- 1 liter leves, leveskockából
Elkészítése:
A zöldségeket apró darabokra vágjuk, majd megpirítjuk őket. A paradicsomot megpucolva, apróra vágva utoljára adjuk hozzá. Amikor ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a rizst és együtt pirítjuk tovább őket, majd merőkanalanként hozzáadjuk a levest.
Amikor a rizs megpuhult, hagyunk rajta egy merőkanálnyi leve, megszórjuk parmezán sajttal, majd levesszük a tűzről. Fedő alatt 10 percig állni hagyjuk, újból megkeverjük és fogyasztható is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »