Rántott zeller sajtos bundában recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók 5 személyre:
- 2 db zeller gumó
- só
A panírozáshoz:
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
- 5 dkg reszelt parmezán sajt
A sütéshez:
- étolaj
A fűszerek:
- só
- ételízesítő
- őrölt fehér bors
Előkészítés:
A zellert alaposan megmossuk,sós vízben egészben megfőzzük.
Elkészítés: A zellert meghámozzuk,karikákra vágjuk. Befűszerezzük, ételízesítővel, sóval,,borssal. Hagyjuk állni pár percet majd a teljes kiőrlésű lisztbe, felvert tojásba és a reszelt parmezán sajttal elkevert teljes kiőrlésű zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban kisütjük. Tetszőleges körettel és mártással /sajtmártás,tartár/tálaljuk. Én rizi-bizit és joghurtos salátát készítettem mellé!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.