Rántott zeller sajtos bundában recept

Hozzávalók 5 személyre:
- 2 db zeller gumó
- só
A panírozáshoz:
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
- 5 dkg reszelt parmezán sajt
A sütéshez:
- étolaj
A fűszerek:
- só
- ételízesítő
- őrölt fehér bors
Előkészítés:
A zellert alaposan megmossuk,sós vízben egészben megfőzzük.
Elkészítés: A zellert meghámozzuk,karikákra vágjuk. Befűszerezzük, ételízesítővel, sóval,,borssal. Hagyjuk állni pár percet majd a teljes kiőrlésű lisztbe, felvert tojásba és a reszelt parmezán sajttal elkevert teljes kiőrlésű zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban kisütjük. Tetszőleges körettel és mártással /sajtmártás,tartár/tálaljuk. Én rizi-bizit és joghurtos salátát készítettem mellé!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »