Rántott cukkini – kapor mártással recept

Hozzávalók:
- 1 közepes méretű cukkini
- csipet só
- tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
Kapor mártáshoz:
- 2 ek tejföl
- 1 ek majonéz
- csipet só
- fehérbors és cukor
- fél tk citrom leve,
- egy- két szál kapor apróra vágva
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. Sóval mindkét oldalukat megszórjuk, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.
Olajban ropogósra sütjük.
A kapor mártáshoz a tejfölt elkeverjük a majonézzel. Ízesítjük sóval, borssal cukorral, és a citrom levével. A kaprot apróra vágjuk és beleszórjuk a masszába.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »