Rántott cukkini – kapor mártással recept

Hozzávalók:
- 1 közepes méretű cukkini
- csipet só
- tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
Kapor mártáshoz:
- 2 ek tejföl
- 1 ek majonéz
- csipet só
- fehérbors és cukor
- fél tk citrom leve,
- egy- két szál kapor apróra vágva
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. Sóval mindkét oldalukat megszórjuk, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.
Olajban ropogósra sütjük.
A kapor mártáshoz a tejfölt elkeverjük a majonézzel. Ízesítjük sóval, borssal cukorral, és a citrom levével. A kaprot apróra vágjuk és beleszórjuk a masszába.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »