Rántott cukkini – kapor mártással recept

Hozzávalók:
- 1 közepes méretű cukkini
- csipet só
- tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
Kapor mártáshoz:
- 2 ek tejföl
- 1 ek majonéz
- csipet só
- fehérbors és cukor
- fél tk citrom leve,
- egy- két szál kapor apróra vágva
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. Sóval mindkét oldalukat megszórjuk, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.
Olajban ropogósra sütjük.
A kapor mártáshoz a tejfölt elkeverjük a majonézzel. Ízesítjük sóval, borssal cukorral, és a citrom levével. A kaprot apróra vágjuk és beleszórjuk a masszába.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »