Rakott gomba lecsósan recept
Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 1 ü lecsó
- 7 db kifli
- 2 dl tej
- 1 kis pohár tejföl
- só
- 10 dkg reszelt sajt
- napraforgó olaj
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk és kevés olajon megdinszteljük. A gombával és lecsóval pörköltet készítünk. Egy tepsit, vagy tűzálló tálat kikenünk margarinnal. A kifliket karikára vágjuk, kissé belemártjuk a tejbe, és a tepsi alját kitesszük vele. A kiflikre rásimítjuk a lecsós gombapörköltet. Befedjük szintén tejbe mártott kiflivel. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. Az egészet 180- 200 fokon 25 perc alatt összesütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

