Rakott gomba lecsósan recept

Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 1 ü lecsó
- 7 db kifli
- 2 dl tej
- 1 kis pohár tejföl
- só
- 10 dkg reszelt sajt
- napraforgó olaj
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk és kevés olajon megdinszteljük. A gombával és lecsóval pörköltet készítünk. Egy tepsit, vagy tűzálló tálat kikenünk margarinnal. A kifliket karikára vágjuk, kissé belemártjuk a tejbe, és a tepsi alját kitesszük vele. A kiflikre rásimítjuk a lecsós gombapörköltet. Befedjük szintén tejbe mártott kiflivel. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. Az egészet 180- 200 fokon 25 perc alatt összesütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »