Rakott gomba lecsósan recept

Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 1 ü lecsó
- 7 db kifli
- 2 dl tej
- 1 kis pohár tejföl
- só
- 10 dkg reszelt sajt
- napraforgó olaj
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk és kevés olajon megdinszteljük. A gombával és lecsóval pörköltet készítünk. Egy tepsit, vagy tűzálló tálat kikenünk margarinnal. A kifliket karikára vágjuk, kissé belemártjuk a tejbe, és a tepsi alját kitesszük vele. A kiflikre rásimítjuk a lecsós gombapörköltet. Befedjük szintén tejbe mártott kiflivel. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. Az egészet 180- 200 fokon 25 perc alatt összesütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »