Rakott gomba lecsósan recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 1 ü lecsó
- 7 db kifli
- 2 dl tej
- 1 kis pohár tejföl
- só
- 10 dkg reszelt sajt
- napraforgó olaj
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk és kevés olajon megdinszteljük. A gombával és lecsóval pörköltet készítünk. Egy tepsit, vagy tűzálló tálat kikenünk margarinnal. A kifliket karikára vágjuk, kissé belemártjuk a tejbe, és a tepsi alját kitesszük vele. A kiflikre rásimítjuk a lecsós gombapörköltet. Befedjük szintén tejbe mártott kiflivel. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. Az egészet 180- 200 fokon 25 perc alatt összesütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.