Rakott brokkoli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- egy fej brokkoli
- 3-4 nagy szem krumpli
- 3-4 pár virsli
- 15 dkg trappista sajt
- 1 nagy pohár tejföl
- só
Elkészítése:
A krumplikat és a brokkolit fél készre főzzük, közben a virslit csíkokra vágjuk vagy karikázzuk. A krumplit ha megfőtt, szeleteljük, majd rétegezzük a többi hozzávalóval. Krumpli, virsli, brokkoli, tejföl. A rétegek közt mindig sózzuk. Nem rontja el ha rakunk bele 1-2 főtt tojást. kb 20 percig alufólia alatt sütjük, majd rátesszük a sajtot és megpirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

