Rakott brokkoli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- egy fej brokkoli
- 3-4 nagy szem krumpli
- 3-4 pár virsli
- 15 dkg trappista sajt
- 1 nagy pohár tejföl
- só
Elkészítése:
A krumplikat és a brokkolit fél készre főzzük, közben a virslit csíkokra vágjuk vagy karikázzuk. A krumplit ha megfőtt, szeleteljük, majd rétegezzük a többi hozzávalóval. Krumpli, virsli, brokkoli, tejföl. A rétegek közt mindig sózzuk. Nem rontja el ha rakunk bele 1-2 főtt tojást. kb 20 percig alufólia alatt sütjük, majd rátesszük a sajtot és megpirítjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »