Pirított gomba fokhagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g csiperke gomba
- 6 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 4 ek olívaolaj
- citromlé
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A gombákat megmossuk, leszárítjuk, törzsét kitörjük. Egy wokban olajat hevítünk majd beletesszük a gombafejeket, törzseket és a vékonyra felszeletelt fokhagymákat. Megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és gyakran kevergetve, rázogatva kb. 10-15 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Citromlevet facsarunk rá és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Friss bagettel vagy köretként azonnal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »