Pirított gomba fokhagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g csiperke gomba
- 6 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 4 ek olívaolaj
- citromlé
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A gombákat megmossuk, leszárítjuk, törzsét kitörjük. Egy wokban olajat hevítünk majd beletesszük a gombafejeket, törzseket és a vékonyra felszeletelt fokhagymákat. Megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és gyakran kevergetve, rázogatva kb. 10-15 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Citromlevet facsarunk rá és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Friss bagettel vagy köretként azonnal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »