Patiszon burgonyapelyhes bundában recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 db közepes patiszon /csillagtök/
- só
- ételízesítő
A panírozáshoz:
- kukorica liszt
- tojás
- burgonya pehely vagy burgonyapüré por
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés: A csillagtököt meghámozzuk, szeleteljük és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni.
Elkészítés: A csillagtök szeleteket bepanírozzuk úgy, hogy kukoricalisztbe, felvert tojásba és burgonyapüré porba vagy burgonyapehelybe forgatjuk. Bő olajban kisütjük. Sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.