Patiszon burgonyapelyhes bundában recept
Hozzávalók:
- 2 db közepes patiszon /csillagtök/
- só
- ételízesítő
A panírozáshoz:
- kukorica liszt
- tojás
- burgonya pehely vagy burgonyapüré por
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés: A csillagtököt meghámozzuk, szeleteljük és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni.
Elkészítés: A csillagtök szeleteket bepanírozzuk úgy, hogy kukoricalisztbe, felvert tojásba és burgonyapüré porba vagy burgonyapehelybe forgatjuk. Bő olajban kisütjük. Sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

