Patiszon burgonyapelyhes bundában recept

Hozzávalók:
- 2 db közepes patiszon /csillagtök/
- só
- ételízesítő
A panírozáshoz:
- kukorica liszt
- tojás
- burgonya pehely vagy burgonyapüré por
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés: A csillagtököt meghámozzuk, szeleteljük és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni.
Elkészítés: A csillagtök szeleteket bepanírozzuk úgy, hogy kukoricalisztbe, felvert tojásba és burgonyapüré porba vagy burgonyapehelybe forgatjuk. Bő olajban kisütjük. Sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »