Paradicsomos padlizsános pite recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta összetevőit összegyúrjuk és hűtőben pihentetjük, míg elkészül a töltelék.
A töltelékhez a padlizsánt megtisztítjuk, meghámozzuk és kevés olajon megpirítjuk. Apróra vágott hagymát teszünk hozzá és azt is üvegesre pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Mikor félig megpuhult a padlizsán a tésztát kinyújtjuk és kivajazott sütőformába nyomkodjuk, majd rákanalazzuk a padlizsánt. Ezután egy felvert tojást a reszelt sajttal ráöntjük a padlizsánra és a koktélparadicsomokat rászórjuk a tetejére és közepes lángon készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »