Paradicsomos padlizsános pite recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta összetevőit összegyúrjuk és hűtőben pihentetjük, míg elkészül a töltelék.
A töltelékhez a padlizsánt megtisztítjuk, meghámozzuk és kevés olajon megpirítjuk. Apróra vágott hagymát teszünk hozzá és azt is üvegesre pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Mikor félig megpuhult a padlizsán a tésztát kinyújtjuk és kivajazott sütőformába nyomkodjuk, majd rákanalazzuk a padlizsánt. Ezután egy felvert tojást a reszelt sajttal ráöntjük a padlizsánra és a koktélparadicsomokat rászórjuk a tetejére és közepes lángon készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »