Padlizsàn torony recept
Hozzávalók 2 főre:
- 4-5 db paradicsom
- 2 db nagyobb padlizsán
- 200 g mozzarella/ vagy másmilyen sajt
- bazsalikom
- olaj
Elkészítés:
A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük, vigyàzzunk, hogy ne szívja meg magát az olajjal. Ezután hagyjuk lecsöpögni papíron. Hőálló tálba a padlizsánból, paradicsom karikákból, szeletelt sajtból, kevés friss bazsalikommal egymásra rétegezve tornyocskákat építünk, miközben ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
15-20 perc alatt 180 fokos sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »

