Padlizsàn torony recept
Hozzávalók 2 főre:
- 4-5 db paradicsom
- 2 db nagyobb padlizsán
- 200 g mozzarella/ vagy másmilyen sajt
- bazsalikom
- olaj
Elkészítés:
A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük, vigyàzzunk, hogy ne szívja meg magát az olajjal. Ezután hagyjuk lecsöpögni papíron. Hőálló tálba a padlizsánból, paradicsom karikákból, szeletelt sajtból, kevés friss bazsalikommal egymásra rétegezve tornyocskákat építünk, miközben ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
15-20 perc alatt 180 fokos sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

