Padlizsàn torony recept

Hozzávalók 2 főre:
- 4-5 db paradicsom
- 2 db nagyobb padlizsán
- 200 g mozzarella/ vagy másmilyen sajt
- bazsalikom
- olaj
Elkészítés:
A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük, vigyàzzunk, hogy ne szívja meg magát az olajjal. Ezután hagyjuk lecsöpögni papíron. Hőálló tálba a padlizsánból, paradicsom karikákból, szeletelt sajtból, kevés friss bazsalikommal egymásra rétegezve tornyocskákat építünk, miközben ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
15-20 perc alatt 180 fokos sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »