Padlizsàn torony recept

Hozzávalók 2 főre:
- 4-5 db paradicsom
- 2 db nagyobb padlizsán
- 200 g mozzarella/ vagy másmilyen sajt
- bazsalikom
- olaj
Elkészítés:
A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük, vigyàzzunk, hogy ne szívja meg magát az olajjal. Ezután hagyjuk lecsöpögni papíron. Hőálló tálba a padlizsánból, paradicsom karikákból, szeletelt sajtból, kevés friss bazsalikommal egymásra rétegezve tornyocskákat építünk, miközben ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
15-20 perc alatt 180 fokos sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »