Krumpifasírozott recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 5o dkg krumpli
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kicsi pirospaprika
- fél csokor petrezselyemzöld
- ízlés szerint delikát (só helyett)
- tört bors
- az állagnak megfelelően kicsi liszt, pici zsemlemorzsa
- kisütéshez olaj
Elkészítése:
A megfőtt krumplit áttörjük, majd ugyan úgy járunk el, mintha hús lenne, hozzáadjuk a fűszereket. Kicsi pogácsákat, vagy krokettszerű rudakat formálunk belőle, majd forró olajon kisütjük.
Nagyon finom idény salátával, de spenótfőzelékhez is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.