Kelvirág sajtos bundában recept

Hozzávalók:
- 1 kg tiszított karfiol
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- reszelt sajt
- liszt, zsemlemorzsa, só
- zsiradék a sütéshez
Elkészítése:
A sós vízben megfőzött és lecsepegtetett kelvirágot bebundázzuk lisztbe, tojásba és a reszelt sajttal elkevert zsemlemorzsába, majd bőséges forró zsiradékban szép pirosra sütjük. Tálalhatjuk tartármártással, vagy könnyű vacsoraként kiváló fogyókúrázóknak is, esetleg hús helyett főzelékekhez is tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »