Hamis pástétom recept

Hozzávalók:
- 5 nagy fej vöröshagyma
- 1,5 dl olaj
- 2 dl darált dió
- kis doboz zöldborsó,vagy zöldbab
- kis só,őrölt bors,
- ízles szerint mustár
- 3 keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A vöröshagymákat felszeleteljük és az olajon jól megpirítjuk. Közbe feltesszük főni a tojásokat. A megpirult hagymát, 1 dl olajat, a megtisztított tojásokat,a mustárt,a zöldborsót,vagy zöldbabot,a darált diót és a fűszereket beletesszük a turmixgépbe és összeturmixoljuk.Kenyérre vagy pirítósra kenve nagyon finom és laktató vacsora vagy reggeli. Érdemes többet csinálni belőle,mert nagyon finom és hamar elfog fogyni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »