Hamis pástétom recept
Hozzávalók:
- 5 nagy fej vöröshagyma
- 1,5 dl olaj
- 2 dl darált dió
- kis doboz zöldborsó,vagy zöldbab
- kis só,őrölt bors,
- ízles szerint mustár
- 3 keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A vöröshagymákat felszeleteljük és az olajon jól megpirítjuk. Közbe feltesszük főni a tojásokat. A megpirult hagymát, 1 dl olajat, a megtisztított tojásokat,a mustárt,a zöldborsót,vagy zöldbabot,a darált diót és a fűszereket beletesszük a turmixgépbe és összeturmixoljuk.Kenyérre vagy pirítósra kenve nagyon finom és laktató vacsora vagy reggeli. Érdemes többet csinálni belőle,mert nagyon finom és hamar elfog fogyni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

