Hamis pástétom recept

Hozzávalók:
- 5 nagy fej vöröshagyma
- 1,5 dl olaj
- 2 dl darált dió
- kis doboz zöldborsó,vagy zöldbab
- kis só,őrölt bors,
- ízles szerint mustár
- 3 keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A vöröshagymákat felszeleteljük és az olajon jól megpirítjuk. Közbe feltesszük főni a tojásokat. A megpirult hagymát, 1 dl olajat, a megtisztított tojásokat,a mustárt,a zöldborsót,vagy zöldbabot,a darált diót és a fűszereket beletesszük a turmixgépbe és összeturmixoljuk.Kenyérre vagy pirítósra kenve nagyon finom és laktató vacsora vagy reggeli. Érdemes többet csinálni belőle,mert nagyon finom és hamar elfog fogyni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »