Gyümölcs kebab recept

Hozzávalók:
- gyümölcsök: alma, körte, eper, banán, mangó, barack – kreatívan lehet válogatni
- 1 citrom leve
- méz
- vaj
Elkészítés:
A gyümölcsöket előkészítés, magozás után vágjuk fel szép nagy szeletekre. Akkora szeleteket kell kapnunk, hogy a gyümölcsöket szépen fel tudjuk húzni egy nyársra – fapálcikára. Ha sikerült a gyümölcsöket felhúzni, akkor locsoljuk meg őket a citrom levével, majd vonjuk be őket a mézzel.
A gyümölcs kebabokat serpenyőben, egy kevés vajon 5 perc alatt süssük meg, miközben gyakran megfordítjuk őket. A gyümölcs kebabot még melegen tálaljuk.
Fogyókúrázóknak ez egy kiváló édesség, illetve egy könnyebb vacsora után desszertnek sem utolsó. Aki szereti halmozni az élvezeteket, az nyugodtan ehet egy kis fagyit is a gyümölcs kebab mellé.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »