Gyümölcs kebab recept

Hozzávalók:
- gyümölcsök: alma, körte, eper, banán, mangó, barack – kreatívan lehet válogatni
- 1 citrom leve
- méz
- vaj
Elkészítés:
A gyümölcsöket előkészítés, magozás után vágjuk fel szép nagy szeletekre. Akkora szeleteket kell kapnunk, hogy a gyümölcsöket szépen fel tudjuk húzni egy nyársra – fapálcikára. Ha sikerült a gyümölcsöket felhúzni, akkor locsoljuk meg őket a citrom levével, majd vonjuk be őket a mézzel.
A gyümölcs kebabokat serpenyőben, egy kevés vajon 5 perc alatt süssük meg, miközben gyakran megfordítjuk őket. A gyümölcs kebabot még melegen tálaljuk.
Fogyókúrázóknak ez egy kiváló édesség, illetve egy könnyebb vacsora után desszertnek sem utolsó. Aki szereti halmozni az élvezeteket, az nyugodtan ehet egy kis fagyit is a gyümölcs kebab mellé.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »