Gyümölcs kebab recept

Hozzávalók:
- gyümölcsök: alma, körte, eper, banán, mangó, barack – kreatívan lehet válogatni
- 1 citrom leve
- méz
- vaj
Elkészítés:
A gyümölcsöket előkészítés, magozás után vágjuk fel szép nagy szeletekre. Akkora szeleteket kell kapnunk, hogy a gyümölcsöket szépen fel tudjuk húzni egy nyársra – fapálcikára. Ha sikerült a gyümölcsöket felhúzni, akkor locsoljuk meg őket a citrom levével, majd vonjuk be őket a mézzel.
A gyümölcs kebabokat serpenyőben, egy kevés vajon 5 perc alatt süssük meg, miközben gyakran megfordítjuk őket. A gyümölcs kebabot még melegen tálaljuk.
Fogyókúrázóknak ez egy kiváló édesség, illetve egy könnyebb vacsora után desszertnek sem utolsó. Aki szereti halmozni az élvezeteket, az nyugodtan ehet egy kis fagyit is a gyümölcs kebab mellé.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »