Göngyölt kellevél recept

Hozzávalók:
- 1 kis fej kelkáposzta
- 2 dl főtt rizs
- 2 dl mexikói zöldségkeverék
- 1 ek ketchup
- 1 ek mustár
- 1 tk szójaszósz
- 1 kk só
- csipet bors
- csipet majoránna
- csipet oregánó
- csipet bazsalikom
Elkészítése:
A kelt leveleire szedjük, sós vízben kicsit megfőzzük. A kész leveleket folpackra szedjük, téglalapformát kialakítva, megsózzuk. A főtt rizst a mexikói keverékkel összekeverjük, befűszerezzük, és ráhalmozzuk a kellevelekre. A folpack segítségével feltekerjük, és egy kiolajozott tűzálló tálba tesszük, megkenjük mustár, ketchup és szójaszósz keverékével. Előmelegített sütőben készre sütjük. Sütési hőfok: 200°C
Sztori: 90 napos diéta keményítőnapján ettem, ami könnyen elkészíthető, laktató étel volt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »