Gombás natúr recept

Hozzávalók:
- 1kg gomba
- 1tejföl
- 2-3gerezd fokhagyma
- 1kisebb fej vöröshagyma
- olaj
Elkészítése:
Egy kis megpuhítjuk a hosszára vagdosott olajon vöröshagymát, a gombát is felszeleteljük tetszés szerint. Azt is rádobjuk a hagymára majd pirítjuk tovább. Ha megbarnult és puhult a gomba, akkor rátesszük az apróra vágott fokhagymát, ráöntjük a tejfölt is. 10 percig kevergetjük-pirítjuk, lehet rá reszelni sajtot attól még jobb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »