Füstölt túrós zöldbab recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 500 gr sárga hüvelyű vágott zöldbab (mirelit)
- 250 gr sovány túró
- 1 ek olíva olaj
- 1 db füstölt hús ízesítő kocka (knorr)
- 1 ek piros arany (csemege)
- 1/2 ek gulyás krém (csípős)
- só
- őrölt fekete bors
- ételízesítő
- 5 pici babérlevél
- 100 ml víz
Elkészítése:
Keverjük össze a babot és a túrót egy tepsiben, majd fűszerezzük meg.
Öntsük fel vízzel, fedjük le alufóliával és sütőben süssük meg.
A végén fólia nélkül süssük még 10-20 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »