Füstölt túrós zöldbab recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 500 gr sárga hüvelyű vágott zöldbab (mirelit)
- 250 gr sovány túró
- 1 ek olíva olaj
- 1 db füstölt hús ízesítő kocka (knorr)
- 1 ek piros arany (csemege)
- 1/2 ek gulyás krém (csípős)
- só
- őrölt fekete bors
- ételízesítő
- 5 pici babérlevél
- 100 ml víz
Elkészítése:
Keverjük össze a babot és a túrót egy tepsiben, majd fűszerezzük meg.
Öntsük fel vízzel, fedjük le alufóliával és sütőben süssük meg.
A végén fólia nélkül süssük még 10-20 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

