Frankfurti zöldbab recept

Hozzávalók:
- 50 dkg. zöldbab
- 2 pár virsli
- 1 fej hagyma
- 3 ek. olaj, só, bors
Elkészítése:
A 2 cm-es darabokra vágott babot sós vízben megpároljuk. A vékonyra szelt hagymát olajon üvegesre pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és a vékony karikákra vágott virslit hozzátesszük. A lecsurgatott babot elkeverjük a hagymás virslivel, és kicsit lepirítjuk. Sült burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »