Erdélyi padlizsánkrém recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 db padlizsán
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2,5dl olaj
- 1db vöröshagyma
- 1 evőkanál mustár
- só, bors
Elkészítése:
A padlizsánt megsütöm, meghámozom, ledarálom, majd várom míg kihűl. A nyers tojás sárgáját és a mustárt összekavarom, majd apránként hozzáadom az olajat, hogy jó krémes legyen. A vöröshagymát apró kockákra vágom, és az összes hozzávalót összekeverem. Sózom, borsozom ízlés szerint.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.