Erdélyi padlizsánkrém recept

Hozzávalók:
- 4 db padlizsán
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2,5dl olaj
- 1db vöröshagyma
- 1 evőkanál mustár
- só, bors
Elkészítése:
A padlizsánt megsütöm, meghámozom, ledarálom, majd várom míg kihűl. A nyers tojás sárgáját és a mustárt összekavarom, majd apránként hozzáadom az olajat, hogy jó krémes legyen. A vöröshagymát apró kockákra vágom, és az összes hozzávalót összekeverem. Sózom, borsozom ízlés szerint.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »