Cukkini röszti recept

Hozzávalók:
- Cukkini
- tojás
- liszt
- só
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A cukkinit lereszeljük, majd lesózzuk. Miután levet engedett, alaposan kinyomkodjuk. Tojást ütünk rá (1 közepes méretű cukkinihez 1 tojást szoktam), majd liszttel kikeverjük (amennyit felvesz). Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk, aranysárgára sütjük. Főételként párolt rizzsel, illetve húsok mellé köretként is fogyasztható. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »