Cukkini ropogós recept

Hozzávalók:
- kb 40 dkg reszelt cukkini
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 gerezd fokhagyma
- negyed fej, vagy egy szál újhagyma
- só
- bors
- csipet kapor
- 3 ek liszt
- zsemlemorzsa a forgatáshoz
- (olíva)olaj a sütéshez
Elkészítése:
A cukkinit lereszeljük, majd besózzuk és kicsit állni hagyjuk. A levét kinyomkodjuk és hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Ízesítjük a kaporral és a fűszerekkel. A tojást is hozzáadjuk, majd a liszttel együtt jól eldolgozzuk az egészet.
Kis gombócokat formálva, zsemlemorzsába forgatjuk és olívaolajon kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »