Cukkini ropogós recept

Hozzávalók:
- kb 40 dkg reszelt cukkini
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 gerezd fokhagyma
- negyed fej, vagy egy szál újhagyma
- só
- bors
- csipet kapor
- 3 ek liszt
- zsemlemorzsa a forgatáshoz
- (olíva)olaj a sütéshez
Elkészítése:
A cukkinit lereszeljük, majd besózzuk és kicsit állni hagyjuk. A levét kinyomkodjuk és hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Ízesítjük a kaporral és a fűszerekkel. A tojást is hozzáadjuk, majd a liszttel együtt jól eldolgozzuk az egészet.
Kis gombócokat formálva, zsemlemorzsába forgatjuk és olívaolajon kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »