Chilis bab recept

Hozzávalók:
- 2 db csilis bab konzerv
- 1 db kukorica konzerv
- 1 db nagy méretű vöröshagyma
- 2 db kicsi babérlevél
- só
- bors
- őrölt kömény
- erős pirospaprika
- erős Pista
- olaj
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olajon megdinszteljük. Hozzáöntjük a csilis babot, majd első rotyogásig felforraljuk, ezután hozzá tesszük a kukoricát, amiről előzőleg leöntöttük a levet. Majd ezt is összeforraljuk, és hozzátesszük a két babérlevelet, hogy az is egy kicsit megpuhuljon.A fűszerezést mindenki fantáziájára bízom, ha csípős csilis babot akarunk használjuk erős Pistát és erős pirospaprikát, érdemes minden fűszer elkeverése után megkóstolni.Miután kedvünkre fűszereztük, tálalhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »