Chilis bab recept

Hozzávalók:
- 2 db csilis bab konzerv
- 1 db kukorica konzerv
- 1 db nagy méretű vöröshagyma
- 2 db kicsi babérlevél
- só
- bors
- őrölt kömény
- erős pirospaprika
- erős Pista
- olaj
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olajon megdinszteljük. Hozzáöntjük a csilis babot, majd első rotyogásig felforraljuk, ezután hozzá tesszük a kukoricát, amiről előzőleg leöntöttük a levet. Majd ezt is összeforraljuk, és hozzátesszük a két babérlevelet, hogy az is egy kicsit megpuhuljon.A fűszerezést mindenki fantáziájára bízom, ha csípős csilis babot akarunk használjuk erős Pistát és erős pirospaprikát, érdemes minden fűszer elkeverése után megkóstolni.Miután kedvünkre fűszereztük, tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »