Csicsókás puffancs recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg csicsóka
- 2 nagyobb burgonya
- 20 dkg liszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 1 marék magvak vegyesen ,napraforgó,mandula,tökmag (de el is hagyhatók)
- 10 dkg reszelt sajt
- 10 dkg vaj
- só bors ízlés szerint
Elkészítése:
A csicsókát és a burgonyát apróra leszeljük,hozzáadjuk a többi hozzávalót (a vajat olvasztva). Galuskánál kicsit sűrűbb tésztát kell kapjunk. Sütőpapírral bélelt tepsibe halmokat teszünk belőle és 180 fokon kb 20 percig sütjük, de akár muffin formába téve is süthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »