Csicsókás puffancs recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg csicsóka
- 2 nagyobb burgonya
- 20 dkg liszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag sütőpor
- 1 marék magvak vegyesen ,napraforgó,mandula,tökmag (de el is hagyhatók)
- 10 dkg reszelt sajt
- 10 dkg vaj
- só bors ízlés szerint
Elkészítése:
A csicsókát és a burgonyát apróra leszeljük,hozzáadjuk a többi hozzávalót (a vajat olvasztva). Galuskánál kicsit sűrűbb tésztát kell kapjunk. Sütőpapírral bélelt tepsibe halmokat teszünk belőle és 180 fokon kb 20 percig sütjük, de akár muffin formába téve is süthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

