Brokkolis zöldség felfújt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 brokkoli
- 25 dkg mélyhűtött zöldborsó
- 1 nagy zeller
- 40 dkg sárgarépa
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 dl főzőtejszín
- zöldség fűszer
- só
- szerecsendió
- 2 ek vaj
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A sárgarépát, zellert, vöröshagymát felkockázzuk. A brokkolit rózsáira szedjük. 30 dkg sárgarépát a hagymával megpároljuk a vajon, a zöldség fűszerrel, szerecsendióval, sóval ízesítjük és hozzáadjuk a tejszínt. Lefedve puhára pároljuk.
Közben a zöldborsót, brokkolit, zellert és a maradék sárgarépát sós vízben blansírozzuk, majd leszűrjük és hideg vízben lehűtjük. A tejszínes sárgarépát botmixerrel pürésítjük.
Felverjük a tojásokat. A tojásokat, zöldséget és a kihűlt pürét összekeverjük és kizsírozott tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben lefedve 180 fokon kb 50 percig sütjük.
Tipp:
Nagyon laktató, finom étel, a lányom paleo étrendjébe is illik.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »