Brokkolis zöldség felfújt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 brokkoli
- 25 dkg mélyhűtött zöldborsó
- 1 nagy zeller
- 40 dkg sárgarépa
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 dl főzőtejszín
- zöldség fűszer
- só
- szerecsendió
- 2 ek vaj
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A sárgarépát, zellert, vöröshagymát felkockázzuk. A brokkolit rózsáira szedjük. 30 dkg sárgarépát a hagymával megpároljuk a vajon, a zöldség fűszerrel, szerecsendióval, sóval ízesítjük és hozzáadjuk a tejszínt. Lefedve puhára pároljuk.
Közben a zöldborsót, brokkolit, zellert és a maradék sárgarépát sós vízben blansírozzuk, majd leszűrjük és hideg vízben lehűtjük. A tejszínes sárgarépát botmixerrel pürésítjük.
Felverjük a tojásokat. A tojásokat, zöldséget és a kihűlt pürét összekeverjük és kizsírozott tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben lefedve 180 fokon kb 50 percig sütjük.
Tipp:
Nagyon laktató, finom étel, a lányom paleo étrendjébe is illik.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »