Töltött tojás recept
Hozzávalók:
- 10 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 db natúr tömlős sajtkrém
- 1-2 evőkanál majonéz
- 1 teáskanál mustár
- 5 dkg reszelt sajt
- só
Elkészítése:
A főtt tojásokat kettévágjuk, a fehérjét félre tesszük.
Sárgáját villával összetörjük, belekeverjük a sajtkrémet, majonézt, mustárt, ízlés szerint sót,reszelt sajt felét, jól összekeverjük.
A félbevágott tojásokba a sárgája helyére betöltjük a krémet, a sajt
másik felét rátesszük.
Piros arannyal, petrezselyem zölddel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

