Sonkás kukorica saláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg konzerv kukorica
- 20 dkg sonka
- 20 dkg gomba
- 4-5 db csemege uborka
- 3 dl tejföl
- 2 dl majonéz
- 1 db poré hagyma
- só
- bors
Elkészítése:
A szeletelt gombát egy kevés olajon megpároljuk. A sonkát és az uborkát felkockázzuk, a póréhagyma fehér részét felkarikázzuk. A kihűlt gombát, sonkát, uborkát kukoricát összekeverjük a tejföllel és a majonézzel, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Egy tányérra halmozzuk 2 részbe és kukorica formát alakítunk ki belőle. Kukorica szemekkel kirakjuk, póré hagyma zöld része lesz a levele.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.