Olívabogyós-medvehagymás körözött recept

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1/2 kg túró
- 3 dl tejföl
- 1 ek őrölt piros paprika,só
- 2 gerezd fokhagyma
- 5-6 levél medvehagyma
Díszítéshez:
- 1 ü olívabogyó
- 1 db piros paprika
Elkészítése:
Túrót és a tejfölt jól kikeverjük. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát,zúzott fokhagymát,sózzuk és meghintjük piros paprikával.
Egy tányérra halmozzuk.Közepét kirakjuk olívabogyóval a széleit cikkekre vágott pirospaprikával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »