Baconnal töltött tojás recept
Hozzávalók:
- 12 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 12 dkg bacon szalonna
- metélőhagyma vagy újhagyma
- 1 kis tubus majonéz
- 10 dkg natúr krémsajt
- 1 ek mustár
- só
- bors
Elkészítése:
A bacont vágjuk apró kockákra, tegyük egy serpenyőbe, és pirítsuk meg.
A főtt tojásokat felezzük meg, és a sárgájukat kaparjuk ki egy tálba, törjük össze egy villával, majd keverjük hozzá a majonézt, a krémsajtot, a mustárt, a kihűlt, pirított bacont, a metélőhagymát, és ízesítsük kedvünk szerint.
Egy kiskanállal, vagy habzsákkal töltsük vissza a tojásfehérjébe. Nagyon finom és mutatós.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

