Zöldfűszeres sült pisztráng. recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 db tisztított édesvízi pisztráng
- 1 teáskanál tengeri só
- 1 kávéskanál őrölt citrombors
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 3 ág kakukkfű
- 2 szál rozmaring
- kiscsokor bazsalikom
- 1 szelet citrom
- 3-4 ek olivaolaj
- halanként4 evőkanál olívaolaj
tálaláshoz
- 1 citrom
Elkészítése:
A halakat beirdaljuk, majd besózzuk és citromborssal megszórjuk. A belsejüket megtöltjük a zöldfűszerekkel és 1-1 szelet citrommal.
Végül meglocsoljuk olíva olajjal és előmelegített sütőben 25 perc alatt szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »