Zöldfűszeres sült pisztráng. recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 db tisztított édesvízi pisztráng
- 1 teáskanál tengeri só
- 1 kávéskanál őrölt citrombors
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 3 ág kakukkfű
- 2 szál rozmaring
- kiscsokor bazsalikom
- 1 szelet citrom
- 3-4 ek olivaolaj
- halanként4 evőkanál olívaolaj
tálaláshoz
- 1 citrom
Elkészítése:
A halakat beirdaljuk, majd besózzuk és citromborssal megszórjuk. A belsejüket megtöltjük a zöldfűszerekkel és 1-1 szelet citrommal.
Végül meglocsoljuk olíva olajjal és előmelegített sütőben 25 perc alatt szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

