Zöldfűszeres sült pisztráng. recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 db tisztított édesvízi pisztráng
- 1 teáskanál tengeri só
- 1 kávéskanál őrölt citrombors
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 3 ág kakukkfű
- 2 szál rozmaring
- kiscsokor bazsalikom
- 1 szelet citrom
- 3-4 ek olivaolaj
- halanként4 evőkanál olívaolaj
tálaláshoz
- 1 citrom
Elkészítése:
A halakat beirdaljuk, majd besózzuk és citromborssal megszórjuk. A belsejüket megtöltjük a zöldfűszerekkel és 1-1 szelet citrommal.
Végül meglocsoljuk olíva olajjal és előmelegített sütőben 25 perc alatt szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »