Tőkehal filé rántva recept

Hozzávalók:
- 80 dkg tőkehal filé
- só
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt, zsemlemorzsa
- 5 dl olaj a sütéshez
- 1 kg burgonya
- só, petrezselyem
- 2 kanál olaj
Elkészítése:
A tőkehal filét kiengedés után óvatosan megtörölgetjük egy papír törlővel, sózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemle morzsába forgatjuk.
Forró olajban kisütjük és papír törlőn lecsepegtetjük.
A burgonyát meghámozzuk és egészbe hagyva sós vízben meg főzzük.
Tálaláskor meglocsoljuk egy kevés olajjal és megszórjuk vágott petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »