Tőkehal filé rántva recept
Hozzávalók:
- 80 dkg tőkehal filé
- só
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - liszt, zsemlemorzsa
- 5 dl olaj a sütéshez
- 1 kg burgonya
- só, petrezselyem
- 2 kanál olaj
Elkészítése:
A tőkehal filét kiengedés után óvatosan megtörölgetjük egy papír törlővel, sózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemle morzsába forgatjuk.
Forró olajban kisütjük és papír törlőn lecsepegtetjük.
A burgonyát meghámozzuk és egészbe hagyva sós vízben meg főzzük.
Tálaláskor meglocsoljuk egy kevés olajjal és megszórjuk vágott petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


