Tárkonyos halleves recept

Hozzávalók:
- 60 dkg halfilé
- 2 db vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 1 kk tárkonyecet
- só
- 1 ek liszt
Elkészítése:
A hagymát nagyobb kockára vágjuk és 2 dl vízben megfőzzük,( ha van turmixunk össze is turmixolhatjuk, de nem kötelező),beleöntjük a tárkonyecetet, sózzuk,felengedjük 1 liter vízzel.A halfilét kockára vágva a levesbe tesszük és 10 percig főzzük. A lisztből, tejfölből készült habarással behabarjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »