Szezámmagos halszeletek recept
Hozzávalók:
Hal:
- 1 kg halfilé
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- liszt
- zsemlemorzsa szezámmaggal elkeverve
- olaj
Krumplipüré:
- 1 kg krumpli
- víz
- só
- margarin
Barack:
- 1 cs aszalt barack
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A halat besózzuk,bepanírozzuk és olajban kisütjük. Az aszalt barackot bepanírozzuk és szintén olajban kisütjük. A krumplit meghámozzuk, megmossuk,kockára vágjuk. Sós vízben megfőzzük, ha puha a vizet leöntjük róla és összetörjük krumplinyomóval.Tejjel és margarinnal jól kikeverjük. A halat a barackkal és a pürével tálaljuk.
Sztori: Nagyon finom,ínyenc, kiadós étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

