Szezámmagos halszeletek recept
Hozzávalók:
Hal:
- 1 kg halfilé
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- liszt
- zsemlemorzsa szezámmaggal elkeverve
- olaj
Krumplipüré:
- 1 kg krumpli
- víz
- só
- margarin
Barack:
- 1 cs aszalt barack
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A halat besózzuk,bepanírozzuk és olajban kisütjük. Az aszalt barackot bepanírozzuk és szintén olajban kisütjük. A krumplit meghámozzuk, megmossuk,kockára vágjuk. Sós vízben megfőzzük, ha puha a vizet leöntjük róla és összetörjük krumplinyomóval.Tejjel és margarinnal jól kikeverjük. A halat a barackkal és a pürével tálaljuk.
Sztori: Nagyon finom,ínyenc, kiadós étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

