Szezámmagos halszeletek recept

Hozzávalók:
Hal:
- 1 kg halfilé
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- liszt
- zsemlemorzsa szezámmaggal elkeverve
- olaj
Krumplipüré:
- 1 kg krumpli
- víz
- só
- margarin
Barack:
- 1 cs aszalt barack
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A halat besózzuk,bepanírozzuk és olajban kisütjük. Az aszalt barackot bepanírozzuk és szintén olajban kisütjük. A krumplit meghámozzuk, megmossuk,kockára vágjuk. Sós vízben megfőzzük, ha puha a vizet leöntjük róla és összetörjük krumplinyomóval.Tejjel és margarinnal jól kikeverjük. A halat a barackkal és a pürével tálaljuk.
Sztori: Nagyon finom,ínyenc, kiadós étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »