Szezámmagos halszeletek recept

Hozzávalók:
Hal:
- 1 kg halfilé
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- liszt
- zsemlemorzsa szezámmaggal elkeverve
- olaj
Krumplipüré:
- 1 kg krumpli
- víz
- só
- margarin
Barack:
- 1 cs aszalt barack
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A halat besózzuk,bepanírozzuk és olajban kisütjük. Az aszalt barackot bepanírozzuk és szintén olajban kisütjük. A krumplit meghámozzuk, megmossuk,kockára vágjuk. Sós vízben megfőzzük, ha puha a vizet leöntjük róla és összetörjük krumplinyomóval.Tejjel és margarinnal jól kikeverjük. A halat a barackkal és a pürével tálaljuk.
Sztori: Nagyon finom,ínyenc, kiadós étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »