Sült tengeri hal recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 750 g halfilé (cápaharcsa)
- só
- bors
- fűszerkeverék (halra)
- citromlé
Elkészítése:
A halfilét átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, majd befűszerezzük. Egy sütőzacskóba téve forró sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük, majd a zacskót kinyitjuk és meggrillezzük 5 perc alatt. Sült krumplival, főtt krumplival, uborkasalátával tálaljuk.
Tipp:
Ha sütőzacskóban sütöm meg a halat, nem szárad ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »


