Sült tengeri hal recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 750 g halfilé (cápaharcsa)
- só
- bors
- fűszerkeverék (halra)
- citromlé
Elkészítése:
A halfilét átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, majd befűszerezzük. Egy sütőzacskóba téve forró sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük, majd a zacskót kinyitjuk és meggrillezzük 5 perc alatt. Sült krumplival, főtt krumplival, uborkasalátával tálaljuk.
Tipp:
Ha sütőzacskóban sütöm meg a halat, nem szárad ki.
Forrás: https://receptekaz.com/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.