Sült pisztráng recept

Hozzávalók:
- 1 kg pisztráng
- 10 dkg vaj
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál petrezselyemgyökér
- 2 dl tejföl
- só
Elkészítés:
A pisztrángot alaposan ledörzsöljük, és sóban fél óráig állni hagyjuk, ezután a tűzálló tálon hasra fektetjük, a vaj felét a tetejére kenjük, a vékony karikákra vágott zöldséget köré szórjuk, a tejföllel leöntjük, és a maradék vajjal meghintjük. A sütőben megsütjük, és burgonyapürével körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »