Sült pisztráng recept

Hozzávalók:
- 1 kg pisztráng
- 10 dkg vaj
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál petrezselyemgyökér
- 2 dl tejföl
- só
Elkészítés:
A pisztrángot alaposan ledörzsöljük, és sóban fél óráig állni hagyjuk, ezután a tűzálló tálon hasra fektetjük, a vaj felét a tetejére kenjük, a vékony karikákra vágott zöldséget köré szórjuk, a tejföllel leöntjük, és a maradék vajjal meghintjük. A sütőben megsütjük, és burgonyapürével körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »