Sült keszeg recept

Hozzávalók 2 főre:
- 4 db keszeg
- piros arany
- só,bors
- liszt
Elkészítése:
Előző este a halakat sűrűn beirdaljuk és besózzuk durva szemű sóval. Másnap alaposan átmossuk, hogy ne legyen olyan sós. Papírtörlővel megtörölgetjük, hogy száraz legyen. Bekenjük piros arannyal sózzuk és borsozzuk, majd megforgatjuk a lisztben. Bő olajban kisütjük, majd papírtörlőre teszünk és a felesleges olajat leitatjuk róla.
Én krumplikrokettot sütöttem hozzá amit a boltban lehet kapni. Csak olajban kell kisütni nagyon egyszerű és finom. Arra figyeljünk, hogy külön süssük hogy ne vegye át a hal ízét, de bármilyen körettel vagy salátával nagyon finom. :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »