Sült keszeg recept
Hozzávalók 2 főre:
- 4 db keszeg
- piros arany
- só,bors
- liszt
Elkészítése:
Előző este a halakat sűrűn beirdaljuk és besózzuk durva szemű sóval. Másnap alaposan átmossuk, hogy ne legyen olyan sós. Papírtörlővel megtörölgetjük, hogy száraz legyen. Bekenjük piros arannyal sózzuk és borsozzuk, majd megforgatjuk a lisztben. Bő olajban kisütjük, majd papírtörlőre teszünk és a felesleges olajat leitatjuk róla.
Én krumplikrokettot sütöttem hozzá amit a boltban lehet kapni. Csak olajban kell kisütni nagyon egyszerű és finom. Arra figyeljünk, hogy külön süssük hogy ne vegye át a hal ízét, de bármilyen körettel vagy salátával nagyon finom. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

