Paradicsomos hal burgonyával recept

Hozzávalók:
- 8 közepes burgonya
- 5 dkg vaj
- 1 kávéskanál só
- fűszerpaprika ízlés szerint
- 15 dkg sajt
- 70 dkg paradicsomos szardínia
Elkészítése:
A burgonyát kefével alaposan megtisztítjuk. Lapos tányérra tesszük, betesszük a mikróba 1000 W-ra, 4-5 perc alatt puhára pároljuk, majd kivesszük és elfelezzük. A tetejét berácsozzuk, megszórjuk a paprikával, vajdarabkákat teszünk rá és megszórjuk reszelt sajttal és sütőben meggrillezzük. Amikor a sajt ráolvad és megpirul. A halat áttesszük egy mikrózható edénybe, megmelegítjük, majd a sajtos burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »