Paradicsomos hal burgonyával recept
Hozzávalók:
- 8 közepes burgonya
- 5 dkg vaj
- 1 kávéskanál só
- fűszerpaprika ízlés szerint
- 15 dkg sajt
- 70 dkg paradicsomos szardínia
Elkészítése:
A burgonyát kefével alaposan megtisztítjuk. Lapos tányérra tesszük, betesszük a mikróba 1000 W-ra, 4-5 perc alatt puhára pároljuk, majd kivesszük és elfelezzük. A tetejét berácsozzuk, megszórjuk a paprikával, vajdarabkákat teszünk rá és megszórjuk reszelt sajttal és sütőben meggrillezzük. Amikor a sajt ráolvad és megpirul. A halat áttesszük egy mikrózható edénybe, megmelegítjük, majd a sajtos burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

