Karfiolos rakott hal recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott tengeri hal
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj
- 1 kg karfiol
- 2 dl tejföl
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 5 dkg reszelt sajt
- reszelt szerecsendió
- só
Elkészítés:
A halat ujjnyi darabokra vágjuk, lisztbe mártjuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. A karfiolt sós vízben puhára főzzük, lecsurgatjuk, és rózsáira szedjük. Tűzálló tál aljára kenünk egy kanálnyit az olajból, amiben a hal sült, majd a karfiolt és a halat rétegezve lerakjuk. A tetejére karfiol kerüljön, és a tojásos tejföllel leöntjük. A tetejére csorgatjuk a maradék olajat, a sajttal meghintjük, és a tetejét a sütőben megpirítjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.