Karfiolos rakott hal recept

Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott tengeri hal
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj
- 1 kg karfiol
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 5 dkg reszelt sajt
- reszelt szerecsendió
- só
Elkészítés:
A halat ujjnyi darabokra vágjuk, lisztbe mártjuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. A karfiolt sós vízben puhára főzzük, lecsurgatjuk, és rózsáira szedjük. Tűzálló tál aljára kenünk egy kanálnyit az olajból, amiben a hal sült, majd a karfiolt és a halat rétegezve lerakjuk. A tetejére karfiol kerüljön, és a tojásos tejföllel leöntjük. A tetejére csorgatjuk a maradék olajat, a sajttal meghintjük, és a tetejét a sütőben megpirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »