Holland rakott hal recept
Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott tengeri hal
- liszt
- bőven olaj
- 1 kg burgonya
- 2 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg vaj
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 2 dl tejföl
- só
Elkészítés:
A felengedett halat kétujjnyi darabokra vágjuk, lisztbe mártjuk, és az olajban ropogósra sütjük. A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, és karikákra vágjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, a megsózott burgonyát beleöntjük, a karikákra vágott kemény tojással befedjük, és a haldarabokat a tetejére fektetjük. Vajjal megöntözve, tejföllel leöntve, zsemlemorzsával meghintve, a sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

