Halpaprikás recept

Hozzávalók:
- 1 kg hal
- 2 dkg zsír, vagy olaj
- 10 dkg hagyma
- 2 dl tejföl
- prios paprika
- só
Elkészítése: A halat megtisztítjuk, majd 1-2 cm-es darabokra vágjuk. Megsózzuk, majd egy pár óráig állni hagyjuk. A hagymát apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Ha megpirult levesszük a tűzről, hozzáadjuk a pirospaprikát és a tejfölt. Összekeverjük, majd belekeverjük a haldarabokat is. Lassú tűzön fél órán át főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »