Halpaprikás recept
Hozzávalók:
- 1 kg hal
- 2 dkg zsír, vagy olaj
- 10 dkg hagyma
- 2 dl tejföl
- prios paprika
- só
Elkészítése: A halat megtisztítjuk, majd 1-2 cm-es darabokra vágjuk. Megsózzuk, majd egy pár óráig állni hagyjuk. A hagymát apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Ha megpirult levesszük a tűzről, hozzáadjuk a pirospaprikát és a tejfölt. Összekeverjük, majd belekeverjük a haldarabokat is. Lassú tűzön fél órán át főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

