Halpaprikás recept

Hozzávalók:
- 1 kg hal
- 2 dkg zsír, vagy olaj
- 10 dkg hagyma
- 2 dl tejföl
- prios paprika
- só
Elkészítése: A halat megtisztítjuk, majd 1-2 cm-es darabokra vágjuk. Megsózzuk, majd egy pár óráig állni hagyjuk. A hagymát apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Ha megpirult levesszük a tűzről, hozzáadjuk a pirospaprikát és a tejfölt. Összekeverjük, majd belekeverjük a haldarabokat is. Lassú tűzön fél órán át főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »