Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halnyárs recept

Halnyárs
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg filézett harcsa
    • 4 szelet bacon
    • 1 kk erős pista
    • olaj a sütéshez

    Elkészítés:
    A harcsát 8 darabra vágjuk, a bacont pedig ketté. A halat bekenjük az erős paprikával, majd darabonként beletekerjük a baconbe és nyársra húzzuk. Nem túl forró olajban kb 5 percig sütjük, míg a bacon ropogós nem lesz. Friss zöldségágyon tálaljuk, sült burgonyával vagy rizzsel, kinek mi a kedvence. Tartármártást adunk hozzá.
    20 perc alatt elkészíthető.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá