Hal Mornay módra recept
Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott tengeri hal
- 2 evőkanál liszt
- 50 dkg burgonya
- 2 dl tejföl
- 10 dkg gomba
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - 10 dkg vaj
- só
Elkészítés:
A felengedett halból ujjnyi darabokat vágunk, lisztbe mártjuk, és a vaj felén ropogósra sütjük. Héjában megfőzzük a burgonyát, meghámozzuk, karikákra vágjuk, és egy mély tűzálló tálba a hallal rétegezve lerakjuk. A rétegek közé szórjuk a visszamaradt vajban megpárolt gombát. A tetejét burgonyával befedjük, és a tojással elkevert tejföllel leöntjük. A sütőben alaposan megpirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

