Fokhagymás hal recept

Hozzávalók:
- 1-2-3 db hekk
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál zsír, vagy olaj
- 1 mokkáskanál pirospaprika
Elkészítése:
A halat még fagyosan megnyúzom, a hasán és a hátán végig futó szálkasort kiszedem és a húst tepsibe rakom.
A zsir megolvasztom, beleteszem a szétnyomott fokhagymát picit megforgatom a forró zsirban és hozzáteszem a piroskaprikát. Azonnal leveszem, nehogy a paprika megégjen.
Ezzel a keverékkel locsolom meg a halat és folyamatos locsolgatás közben megsütöm, kb 15 perc.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »