Fokhagymás hal recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1-2-3 db hekk
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál zsír, vagy olaj
- 1 mokkáskanál pirospaprika
Elkészítése:
A halat még fagyosan megnyúzom, a hasán és a hátán végig futó szálkasort kiszedem és a húst tepsibe rakom.
A zsir megolvasztom, beleteszem a szétnyomott fokhagymát picit megforgatom a forró zsirban és hozzáteszem a piroskaprikát. Azonnal leveszem, nehogy a paprika megégjen.
Ezzel a keverékkel locsolom meg a halat és folyamatos locsolgatás közben megsütöm, kb 15 perc.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.