Dorozsmai molnár ponty recept
Hozzávalók:
- 8 szép pontyfilé
- 20 dkg gomba
- 3 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg csuszatészta
- só
- 1 kiskanál pirospaprika
Elkészítés:
Az egyik kanál olajban megpirítjuk a reszelt hagymát, a paprikával meghintjük, a gombát beletesszük, megsózzuk, és puhára pároljuk. Közben a többi olajban a besózott halszeleteket ropogósra sütjük. Külön edényben, sós vízben kifőzzük a csuszatésztát, leszűrjük, a gombapörkölttel összekeverjük, tálra öntve, a kisütött halszeleteket a tetejére fektetjük, és azon forrón kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »

