Citromos, kapros lazacfilé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 lazacfilé
- citrom
- olíva olaj
- kapor
- két diónyi vaj
- 2 evőkanál olíva olaj (lehet napraforgó olaj is)
- 2 cl száraz fehérbor
- frissen őrölt bors
Elkészítése:
A lazacot meglocsoljuk a citromlével, megszórjuk kaporral, borssal és 1 ek olajjal, majd egy órát pihentetjük, közben megfordítjuk.
Egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, majd hozzáadjuk a vajat. A húst megsózzuk és oldalanként 4-4 percet sütjük. Megszórjuk kaporral, majd felöntjük a borral. Lefedjük és 2 percig pároljuk.
Tipp:
Nem tartozik az olcsó ételek közé,de többször van mirelit lazacból akció, érdemes keresni a nagy üzletláncoknál. Ezt a receptet már harcsából is készítettem, abból is finom.
Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak ajánlom a karácsonyi asztalra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »