Chilis Süllő kockák serpenyőben sütve recept
Ők is elkészítették

Ismét Hal a tányéron … Könnyű és nagyon gyorsan elkészíthető, ebéd,vagy akár – vacsora is lehet ezekből az ízletes hozzávalókból.
Hozzávalók 4 személyre:
- 2 nagy süllő filé (bármilyen édesvízi halfiléből lehet)
- só
- bors
- fél citromleve
- grill fűszerkeverék
- csili pehely
- olíva olaj
- friss kakukkfű
A körethez:
- 2 szelet bacon csíkokra vágva
- 1 szál sárgarépa
- 4 levél kelkáposzta
- só
- bors
- olíva olaj
Elkészítése:
Először a köretet készítem el. Kelkáposzta leveleket vékony csíkokra vágjuk,sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük,
Felforrósított serpenyőben kevés olíva olajon a vékonyra szeletelt bacont megpirítjuk, majd a reszelt sárgarépát és szeletelt kelkáposztát is hozzá adjuk. Sózzuk,borsozzuk és roppanósra sütjük.
Halfilét felkockázzuk és egy másik serpenyőben felhevített 1-1 ek olaj-vaj keverékre tesszük. Sózzuk, borsozzuk és csili pehellyel szórjuk ízlésünk szerint.
Rácsavarjuk fél citrom levét és pár perc alatt puhára sütjük.
Serpenyőben grillezett zöldségekre halmozva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »